Autodata introduceert geïntegreerde technische training

13 / 09 / 2022

Marketing

Verandering is geen onbekende voor de automotive industrie. Dit komt met name tot uiting in de steeds veranderende technologie die door de fabrikanten wordt ingevoerd. Technologie waarvan de werkplaats op de hoogte moet zijn om succesvol te blijven.

Wie herinnert zich nog de jaren zeventig van de vorige eeuw, toen strengere emissiecontroles werden geïntroduceerd? Of de jaren tachtig van de vorige eeuw, het tijdperk van het geautomatiseerde motormanagement? Vervolgens zagen we de groeiende invloed van het milieubewustzijn, met de introductie van hybride aandrijflijnen aan het eind van de jaren negentig van de vorige eeuw.

En vandaag staat ons wederom een verandering te wachten. De gezamenlijke overschakeling op elektrische voertuigen, het promoten van steeds meer hulpmiddelen voor de bestuurder, onderling verbonden auto’s, concepten voor zelfrijdende voertuigen – de lijst lijkt eindeloos. Verandering is onverbiddelijk, dus de vraag is hoe we ons kunnen aanpassen en verbeteren om te floreren?

Wij transformeren de manier waarop u Autodata gebruikt

Nu Autodata viert dat we al 50 jaar autowerkplaatsen ondersteunen, zijn we verheugd u het volgende niveau van gemak en efficiëntie in autoreparaties te presenteren, waarmee u sneller op veranderingen kunt inspelen.

Vandaag kunnen we bekendmaken dat we het Autodata-product verbeteren door directe toegang toe te voegen tot meer dan 350 online technische trainingsvideo’s.

Vanaf eind september 2022 zullen Autodata-abonnees automatisch toegang krijgen tot kwalitatief hoogstaande opleidingsinhoud over de volgende kerngebieden:

Elektrisch systeem   |   Motor   |   Chassis   |   Aandrijving   |   Rijhulpsystemen 

HVAC   |   Diagnostiek   |   Onderhoud   |   Hybride & Elektrische voertuigen

Deze video’s sluiten naadloos aan op onze officieel gelicentieerde OEM-gegevens van 175 fabrikanten en creëren een optimaal pakket aan service-, onderhouds-, diagnose- en reparatie-informatie.

Het voordeel van deze verandering is tweeledig:

  • U vindt video’s waarmee u nog sneller een diagnose van specifieke problemen kunt stellen. Door een eenvoudige klik op de afspeelknop volgt u direct de training.
  • U hebt toegang tot een bibliotheek van on-demand trainingsinhoud waarmee uw monteurs op de hoogte blijven en hun kennis kunnen opfrissen over belangrijke onderwerpen die misschien wat is weggezakt.

U hebt onbeperkte toegang

U krijgt onbeperkte toegang ‘op demand’, wat betekent dat u elke video kunt bekijken waar en wanneer het u uitkomt, en zo vaak als u maar wilt – wij stellen geen limieten.

Onze abonnees voor diagnostiek en reparatie krijgen automatisch toegang tot meer dan 350 technische opleidingsvideo’s over de 9 verschillende onderwerpen, terwijl onze abonnees voor service en onderhoud toegang krijgen tot meer dan 150 video’s.

Bondige video’s die speciaal zijn afgestemd op de werkplaatsomgeving

Er is geen ingewikkelde inhoud of theorie om door te worstelen. De meeste Autodata-video’s zijn niet langer dan 10 minuten en worden gepresenteerd door experts van het onderwerp, met echte voertuigen en gedetailleerde 3D-animaties. Elke video is ontworpen om te worden gebruikt wanneer en waar het nodig is – zelfs bij het voertuig waaraan u werkt.

Ondersteunen van uw medewerkers

Autodata-abonnees hebben nu toegang tot de meest kosteneffectieve manier om personeel op te leiden en hun vaardigheden op peil te houden, en zo een handig alternatief te bieden voor dure externe technische opleidingen.

U bespaart op de kosten van de cursus, de reiskosten en de tijd die uw monteurs weg zijn. U kunt zich gewoon aanmelden bij Autodata en toegang krijgen tot de opleidingsinhoud die aan de behoeften van uw monteurs voldoet, waarbij u hen niet alleen over nieuwe technologie leert, maar ook een solide basis biedt om hun begrip van voertuigtechnologie op te frissen.

Expertise op demand

De on demand-diagnosevideo’s vormen een krachtig referentiehulpmiddel voor monteurs om hun reparaties in realtime te controleren. Onze voortdurend groeiende collectie trainingsvideo’s, ontworpen door en voor experts, kan worden gebruikt om verstoringen en vertragingen tot een minimum te beperken en tegelijk de productiviteit en de vooruitgang van de monteurs te maximaliseren. 

U hoeft er niets voor te doen

Abonnees die hiervoor in aanmerking komen, ontvangen deze uitbreiding automatisch zonder dat er extra registraties, aanmeldgegevens of wachtwoorden nodig zijn. Vanaf eind september kunt u gewoon inloggen om met de training te beginnen!