Skip to main content
Haziran 6, 2019

Solera | Autodata, AutoMate Training şirketini satın aldı

MAIDENHEAD, Birleşik Krallık ve SİDNEY, Avustralya / 3 Haziran 2019 – Bir Solera Holdings, Inc. (“Solera”) grup şirketi ve otomotiv teknik bilgilerinde dünya lideri olan Autodata Publishing Group Limited (“Autodata”), bugün, otomotiv endüstrisinin önde gelen çevrimiçi teknik eğitim ve profesyonel gelişim platformları sağlayıcısı AutoMate Training Pty. Ltd. (“AutoMate”) şirketini satın aldığını duyurdu.

Avustralya’nın Sidney şehrinde kurulan ve merkezi bu şehirde bulunan AutoMate, pazara henüz açılan yeni bir şirketken bugün, tüm dünyada 60’ın üzerinde ülkede binlerce otomotiv uzmanına ve atölyeye otomotiv alanında e-Eğitim hizmetleri sunan rekabetçi bir aktör haline geldi. AutoMate’in benzersiz, çevrimiçi eğitim programları, hepsi de otomotiv uzmanlarından oluşan son derece deneyimli bir ekip tarafından geliştirilen son teknoloji ürünü 3 Boyutlu görsellerle kapsamlı gerçek araç analizlerini bir araya getiriyor.

AutoMate ve Autodata, dünya genelinde seksen beş binin üzerinde otomotiv atölyesine ve otomotiv servis, bakım ve onarım (”SBO”) sektöründeki kurumsal müşterilere hem güvenilir hem de değerli bilgiler sunan hizmet sağlayıcılardır. Birçok ülkede on atölyeden sekizi servis, bakım ve arıza teşhisiyle ilgili ihtiyaçlarını karşılamak için Autodata’yı tercih ediyor; bu da Autodata’yı atölyeler için öncelikli otomotiv veri çözümü haline getiriyor.

AutoMate’in Genel Müdürü ve kurucusu Jonathan Sampson şöyle söylüyor: “Solera ailesine katılmak, şirket olarak, stratejik yolculuğumuzun bir sonraki mantıklı ve heyecan verici adımını oluşturuyor. Bu birleşme sayesinde, AutoMate’in meşhur eğitim programları yeni küresel pazarlara sunulacak ve daha fazla ürün geliştirilerek şirketimizin büyümesi sağlanacaktır. AutoMate’in e-Eğitim konusundaki uzmanlığı, Autodata’nın son derece gelişmiş arıza teşhis ve onarım verileriyle birlikte, yeni ve mevcut müşterilere, otomobil tamircilerine yönelik etkili bir ürün paketi sunmayı vadediyor.”

Autodata Genel Müdürü Rod Williams ise şunları söylüyor: “AutoMate’in yenilikçi çözümleri ve güçlü yönetim ekibi, Solera ile birlikte doğrudan bir değer yaratıyor. Birlikte, Solera’nın 400.000’i aşkın SBO kullanıcısına muazzam bir değer sağlıyoruz; bu da, hem mevcut hem de potansiyel kullanıcılarımızı AutoMate’in çözümleri ile destekleme fırsatından daha fazla yararlanmamıza imkan tanıyor.”

-SON-

Solera hakkında

Solera, bir aracın kritik 54 ve 250 yaşam döngüsü temas noktası üzerindeki hareketlilik işlemlerini dijitalleştirerek güçlendirmek ve böylece, tüm paydaşlara gerçek şeffaflık ve bilgi sunmak amacıyla kurulmuştur. Bugün, Solera’nın lider dijital teknolojileri, hayattaki en önemli varlıklarımızı, yani otomobillerimizi, kamyonetlerimizi, evlerimizi ve dijital kimliklerimizi yönetiyor ve koruyor. Şirket, 90’ı aşkın ülkede yaklaşık 235.000 iş ortağı ve müşteri için yılda 300 milyondan fazla dijital işlem gerçekleştirmektedir. Daha fazla bilgi için lütfen www.solera.com adresini ziyaret edin.

Autodata hakkında

1972 yılında kurulan Autodata, otomotiv satış sonrası sektörüne teknik bilgiler sağlama konusunda güvenilir bir dünya lideridir. Autodata, araba ve motosikletlerin onarımı ve bakımı için otomotiv atölyelerinde kullanılmak üzere ürünler geliştirmekte ve özelleştirilmiş platform veya Autodata’nın teknik bilgileriyle entegrasyon ihtiyacı olan şirketlere kurumsal çözümler sunmaktadır.

Uzun süredir devam eden ilişkiler sayesinde tüm veriler doğrudan 142 üretici tarafından lisanslanmış olup, dünya çapında 34.000 modeli kapsamaktadır. Yeni Autodata web uygulaması, 90.000 şema ve çizimin yanı sıra 600.000’in üzerinde adım adım prosedür içermektedir. Autodata, Solera şirketler grubunun bir parçasıdır. Autodata ve yaptığı son yenilikler hakkında daha fazla bilgi edinmek için, lütfen staging.mw.autodata-group.com adresini ziyaret edin.

AutoMate hakkında

2014 yılında kurulan AutoMate, otomotiv sektöründe, endüstrinin lider çevrimiçi teknik eğitim platformları sağlayıcısı olarak adını duyurmuştur. AutoMate’in dijital eğitim ürünleri paketi, teknisyenlere, temel ve gelişen otomotiv sistemlerini kapsayan ileri teknoloji video eğitimlerine kolay ve talep bazlı erişim imkanı sunarak onları otomotiv sektöründeki tüm kariyerleri boyunca destekleyecek şekilde tasarlanmaktadır. AutoMate, bu bilgi çözümlerini 60’ın üzerinde ülkede stajyer ve profesyonel teknisyenlere yönelik olarak, ve ayrıca özel eğitim çözümlerine ihtiyaç duyan şirketlere yönelik kurumsal çözümler şeklinde geliştirmektedir. Daha fazla bilgi için lütfen www.automatetraining.com adresini ziyaret edin.

İleriye Dönük Açıklamalarla İlgili Uyarılar

Bu basın bülteninde; Solera, Autodata ve AutoMate müşterilerine, ister tek başına ister diğer Solera grup şirketlerinin ürün ve hizmetleri ile birlikte sunulan ürün ve hizmetlerin faydaları ve değeri dahil olmak üzere, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, AutoMate’in satın alınmasının (“Satın Alma”) faydaları ile ilgili açıklamaları da içeren ileriye dönük açıklamalara yer verilmektedir. Bu açıklamalar, Solera’nın mevcut beklentilerine, tahminlerine ve varsayımlarına dayanmakta olup, gerçek sonuçların önemli ölçüde farklılık göstermesine neden olabilecek çok sayıda riske, belirsizliğe ve gelecekteki bilinmeyen olaylara tabi bulunmaktadır. Söz konusu Satın Alma işleminin beklenen faydalarının gerçekleştirilememesi; satın alma işlemleri, yatırımlar, ortak girişimler ve benzer işlemlerle ilgili riskler ve bunların muhtemel olumsuz sonuçları; (AutoMate’in, Autodata’nın ve Solera şirketler grubunun ürün ve hizmetlerinin sürekli olarak benimsenmesi dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) AutoMate’in çözümlerinin, Autodata’nın veya Solera şirketler grubunun diğer ürün ve hizmetleriyle veya bu ürün ve hizmetlere başarılı bir şekilde entegre edilmesi; rekabetin, ürün ve hizmet fiyatlandırması ve AutoMate’in, Autodata’nın ve Solera şirketler grubunun faaliyetleri üzerindeki etkisi; Solera’nın, işini veya faaliyetlerini desteklemek için gerekli olan ek finansmanı sağlayabilmesi; Solera’nın faaliyet gösterdiği sektörde meydana gelen hızlı teknolojik değişiklikler; ve güvenlik ihlallerinin, Solera’nın işi ve itibarı üzerindeki etkileri dahil olmak üzere, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, bu nitelikteki işlemlerden ve Solera’nın, Autodata’nın ve AutoMate’in ilgili faaliyetlerinden doğabilecek riskler ve belirsizliklerden dolayı gerçek sonuçlar, bu bültende belirtilen sonuçlardan önemli ölçüde farklılık gösterebilir. Solera, yeni bilgilere veya gelecekteki olaylara bağlı olarak, ya da başka herhangi bir sebepten dolayı, ileriye dönük açıklamalarını güncelleme veya değiştirmekle yükümlü değildir (ve özellikle buna benzer her türlü yükümlülüğü reddeder).

Share this article: