Skip to main content
september 25, 2023

Op weg: Nieuwste updates, feiten en cijfers

Als een bedrijf dat zich inzet voor het leveren van de meest uitgebreide en up-to-date voertuiginformatie, zijn we verheugd om onze recente vooruitgang en verbeteringen met u te delen. In een wereld waarin automobielgegevens voortdurend in ontwikkeling zijn, is Autodata toegewijd om u altijd van de nodige kennis te voorzien.

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we maar liefst 1319 nieuwe links aan onze database hebben toegevoegd, waardoor de omvang van de informatie binnen handbereik verbeterd is.

In onze missie om u van de meest nauwkeurige en uitgebreide gegevens te voorzien, hebben we 41 nieuwe voertuigen in onze voortdurend groeiende database verwelkomd.

Nieuwkomers zijn onder andere:

Audi SQ8 e-tron

Ford ECO Sport Active

Ford Tourneo Connect

Porsche 718

Renault Twingo III

Renault Megane E-Tech

Suzuki Vitara

Nissan Qashqai (nieuwe hybride)

Autodata heeft de Porsche Panamera en Porsche Macan een ‘facelift’ gegeven. Een ‘facelift’ is meestal een cosmetische verandering aan het uiterlijk van het voertuig, maar kan ook betrekking hebben op een verandering in onderdelen.

Bedankt voor het kiezen van Autodata als uw bron voor betrouwbare automobielgegevens en we hopen u weer te zien bij onze volgende update!

Share this article: