Autodata Limited ("Me") on sitoutunut suojaamaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi. Tämä käytäntö (yhdessä Käyttöehtojemme ja muiden asiakirjojen kanssa, joihin siinä viitataan) määrittää perustan, jonka mukaan käytämme kaikkia sinusta keräämiämme tai sinun antamiasi henkilötietoja. Lue seuraava huolellisesti ymmärtääksesi henkilötietojasi ja niiden käyttöä koskevat näkemyksemme ja käytäntömme. 

Tietosuojakäytäntöön tehtävistä muutoksista ilmoitetaan tulevaisuudessa tällä sivulla ja tarvittaessa niistä ilmoitetaan sinulle sähköpostitse. 

SINUSTA KERÄÄMÄMME TIEDOT

Voimme kerätä ja käsitellä seuraavia sinua koskevia tietoja: 

- Tiedot, jotka annat täyttämällä lomakkeita sivustollamme www.autodata-group.com (”sivustomme”). Se kattaa tiedot, jotka annat rekisteröityessäsi sivustomme käyttäjäksi, ostaessasi tuotteita, tilatessasi palveluja tai pyytäessäsi lisäpalveluja. Voimme myös pyytää sinulta tietoja, kun raportoit sivustoomme liittyvästä ongelmasta. Jos otat meihin yhteyttä, saatamme säilyttää tiedot kyseisestä yhteydenotosta. 

- Tiedot sivustomme kautta tekemistäsi maksutapahtumista ja tilaustesi täyttämisestä. 

- Tiedot vierailuistasi sivustollamme, mukaan lukien (mutta ei kuitenkaan näihin rajoittuen) kävijäliikennetiedot, sijaintitiedot, blogit ja muut tietoliikennetiedot riippumatta siitä, tarvitsemmeko niitä laskutustarkoituksiin tai muihin tarkoituksiin, sekä tiedot käyttämistäsi palveluista. 

IP-OSOITTEET 

Voimme kerätä tietoja tietokoneestasi, mukaan lukien ja jos saatavilla IP-osoitteen, käyttöjärjestelmän ja selaintyypin tietoja sisäiseen tarkoitukseen, kuten (mutta ei siihen rajoittuen) järjestelmänhallintaan. Tiedot ovat tilastotietoja käyttäjän selailutoimista ja -tavoista eikä niistä tunnista yksittäistä henkilöä. 

EVÄSTEET 

Samasta syystä voimme hankkia selaimeesi tai tietokoneesi kiintolevylle tallennettavan evästetiedoston avulla tietoja siitä, miten käytät internetiä yleensä. Evästeet sisältävät tietoja, jotka siirretään tietokoneesi kiintolevylle. Niiden avulla voimme parantaa sivustoamme ja tarjota parempia ja yksilöidympiä palveluja. Jotkin käyttämämme evästeet ovat välttämättömiä sivuston toiminnalle. 

Voit estää evästeet aktivoimalla selaimessasi asetuksen, joka sallii sinun kieltäytyä kaikkien tai joidenkin evästeiden tallennuksesta. Jos käytät palvelinasetusta, joka estää kaikki evästeet (välttämättömät evästeet mukaan lukien), et voi ehkä käyttää joitakin sivustomme osia tai mitään sivuston osaa. Ellet ole määrittänyt selaintasi kieltäytymään evästeistä, järjestelmämme luo evästeen heti, kun vierailet sivustollamme. 

HENKILÖTIETOJESI TALLENNUSPAIKKA 

Kaikki antamasi tiedot tallennetaan suojatuille palvelimillemme. Kaikki maksutapahtumat salataan SSL-teknologialla. Jos olemme antaneet sinulle (tai jos sinä olet valinnut) salasanan, joka antaa pääsyn sivuston tiettyihin osiin, on sinun vastuullasi pitää salasanasi suojattuna. Pyydämme, että et jaa salasanaasi kenenkään kanssa. 

Tietojen siirto internetissä ei ole täysin turvallista. Vaikka suojaamme henkilötietosi parhaamme mukaan, emme voi taata sivustollemme siirrettyjen tietojesi tietosuojaa; tietojen siirto tapahtuu omalla vastuullasi. 

MITEN TIETOJA KÄYTETÄÄN 

Keräämiämme henkilötietoja voidaan käyttää toimituksellisiin tarkoituksiin tai palautteisiin, markkinointiin ja myynninedistämiseen, käyttäjien käyttäytymisen tilastolliseen analyysiin, tuotekehitykseen, sisällön parantamiseen tai sivuston sisällön ja rakenteen mukauttamiseen. 

Yhdistettyjä tietoja kotipalvelimen verkkotunnuksista, käyttöjärjestelmästä ja verkkoselaimen tyypistä voidaan käyttää sisäisiin tarkoituksiin. 

Tiedot, joista henkilön voi tunnistaa, kuten nimet, katu- ja sähköpostiosoitteet, puhelinnumerot ja muut vierailijoiden vapaaehtoisesti antamat henkilötiedot voidaan lisätä tietokantaamme, ja niitä voidaan käyttää tulevaisuudessa puhelinsoittoihin tai sähköposteihin, jotka koskevat sivuston päivityksiä, uusia tuotteita ja palveluja, tulevia tapahtuvia ja verkossa tehtyjen tilausten tilaa. 

Lisäksi käytämme sinusta keräämiämme tietoja täyttääksemme sinun kanssasi solmimistamme sopimuksista aiheutuvat velvollisuutemme, salliaksemme sinun käyttää halutessasi palvelujemme interaktiivisia toimintoja ja ilmoittaaksemme sinulle palvelujemme muutoksista. 

TIETOJESI LUOVUTTAMINEN 

Emme myy, vuokraa, jaa emmekä tuo tarkoituksella julkisesti saataville mitään yhdistelmätietoja tai tietoja, joista henkilön voi tunnistaa. Ainoa poikkeus tähän on tilanne, jossa sinä pyydät tietoja Autodatan tuotteista tuotteen ostoa tai tuotetukea varten. Joissakin tapauksissa tällaiset pyynnöt voidaan ohjata Autodatan asiaankuuluvalle viralliselle jakelijalle, jotta he voivat vastata kyselyysi. 

Voimme paljastaa henkilötietosi kolmansille osapuolille, jos myymme tai ostamme yrityksen tai omaisuuden, jolloin voimme paljastaa henkilötietosi yrityksen tai omaisuuden mahdolliselle myyjälle tai ostajalle; jos kolmas osapuoli ostaa meidät tai olennaisesti kaiken omaisuutemme, jolloin meidän asiakkaistamme tallentamat henkilötiedot ovat yksi siirrettävistä omaisuuseristä; ja jos meillä on velvollisuus paljastaa tai jakaa henkilötietosi täyttääksemme oikeudelliset velvoitteemme tai pannaksemme täytäntöön tai ottaaksemme käyttöön palveluehtomme tai lisenssisopimuksemme; tai Autodata Limitedin, asiakkaidemme tai muiden oikeuksien, omaisuuden tai turvallisuuden suojaamiseksi. Se kattaa tietojen vaihdon muiden yritysten ja organisaatioiden kanssa petosten estämistä ja luottoriskien vähentämistä varten. 

SINUN OIKEUTESI 

Sinulla on oikeus pyytää meiltä, että henkilötietojasi ei käytetä markkinointitarkoituksiin. Pyrimme ilmoittamaan sinulle (ennen tietojesi keräämistä), jos aiomme käyttää tietojasi sellaisiin tarkoituksiin tai jos aiomme paljastaa tietosi kolmannelle osapuolelle näitä tarkoituksia varten. Voit käyttää oikeuttasi tällaisen käytön estoon milloin tahansa ottamalla yhteyttä osoitteeseen marketing@autodata-group.com. 

Sivustomme voi toisinaan sisältää linkkejä kumppaniverkostomme, mainostajien ja tytäryritystemme verkkosivuille tai niiden verkkosivuilta. Jos käytät tällaiselle sivustolle vievää linkkiä, huomaa, että sivustoilla on omat tietosuojakäytäntönsä emmekä me ota niistä minkäänlaista vastuuta. Tarkasta sivustojen käytännöt ennen kuin lähetät henkilötietoja kyseisille verkkosivustoille. 

TIETOJESI TARKISTUS 

Tietosuojalaki antaa sinulle oikeuden tarkistaa sinusta tallennetut tiedot. Voit käyttää tätä oikeutta laissa kuvatulla tavalla. Tietojen tarkistuspyyntöön saattaa liittyä 10 £:n maksu kattamaan kulut, joita meille aiheutuu tallentamiemme sinua koskevien tietojen toimittamisesta. 

YHTEYDENOTTO 

Tietosuojakäytäntöä koskevat kysymykset, kommentit ja pyynnöt ovat tervetulleita, ja ne tulee lähettää osoitteeseen marketing@autodata-group.com.