Skip to main content
30 marraskuun, 2015

Autodata voitti johtavan jälkimarkkinointialan palkinnon innovatiivisesta tuotteesta

Autodatan Huolto + Korjaus -tuote on voittanut Huipputuote-palkinnon Professional Motor Mechanic Magazinen vuoden 2015 lukijaäänestyksessä.

Palkinnot, jotka on valittu yli 60000 lukijan kiinnostuksen ja kyselyiden perusteella nostavat hyvin esiin ne valmistajat ja toimittajat, jotka ovat todella vaikuttaneet yksityisten korjaamoiden asentajien kykyyn saavuttaa nykyaikaisen huolto- ja korjaustoiminnan korkeat vaatimukset. Tämä voidaan saada aikaan innovatiivisten osien tai työkalujen, vianhakulaitteiden tai teknisen tiedon, julisteiden ja kirjallisuuden avulla. 

Professional Motor Mechanic –lehden toimittaja Richard Bowler kertoi: ”Nykyaikaisten ajoneuvojen huolto- ja korjaustoiminnan vaatimukset muuttuvat nopeasti, joten asentajat tarvitsevat oikeaa ja ajankohtaista tietoa heti kun se on saatavilla. Autodatan online-alusta vastaa täydellisesti nykyaikaisen huoltoammattilaisen tarpeisiin. Ohjelma tarjoaa lisäksi joukon kehittyneitä ominaisuuksia, jotka edelleen helpottavat asentajan työtä. Tuote on vuoden 2015 Huipputuote-palkinnon arvoinen.”

Autodatan tuote- ja markkinakehitysjohtaja Max Lienard lisää: “Olemme mielissämme voitettuamme Professional Motor Mechanic -lehden Huipputuote-palkinnon. Tämä on kunnianosoitus jokaisen työntekijämme taidoille ja sitoutumiselle sekä asiakkaidemme uskollisuudelle ympäri Britannian. 

“Kun aloimme kehittämään viimeisintä tuotettamme, halusimme varmistaa että asiakkaamme saavat tuotteen, joka on kattavampi, innovatiivisempi ja liiketoimintakeskeisempi kuin koskaan ennen. Tuotteen lanseerauksen jälkeen saamamme palaute on ollut erittäin myönteistä ja meillä on useita mielenkiintoisia kehitysajatuksia suunnitteilla vuodelle 2016”.

Huolto + Korjaus on Autodata Workshopin tähän mennessä edistynein alusta sisältäen 29 000 ajoneuvon kattavat tekniset tiedot 80:tä eri ajoneuvovalmistajalta. Ohjelma sisältää mm. yksityiskohtaisia määräaikaishuolto-ohjelmia, interaktiivisia komponenttien sijaintitietoja, nopean haun vikakoodien perusteella ja interaktiivisia värikoodattuja kytkentäkaavioita.

Share this article: