Over Autodata

Onze missie is om de meest innovatieve, accurate en uitgebreide leverancier van technische informatie aan de automotive aftermarket te zijn.

Wie we zijn

We zijn in 1972 opgericht en zijn sindsdien een vertrouwde en zeer gerespecteerde aanwezigheid in de automotive aftermarket.

Gebaseerd op een lange geschiedenis van kennis en relaties uit de branche, bieden we professionals in de automotive aftermarket technische informatie over auto’s, bestelwagens en motorfietsen.

Onze gegevens worden rechtstreeks in licentie gegeven door meer dan 170 fabrikanten en hebben betrekking op 43.500 modellen wereldwijd, waardoor we een van de meest uitgebreide producten zijn voor service, onderhoud en reparatie.

Een Solera-bedrijf

Autodata is onderdeel van de Solera-groep, waardoor het een krachtige en unieke positie in de markt heeft om de meest waardevolle oplossingen in de markt te bieden.

Dit komt omdat Solera een wereldleider is in digitale technologieën die de belangrijkste activa van het leven verbinden en beveiligen: onze auto’s, huizen en identiteiten. Solera is pas 14 jaar geleden opgestart en enorm gegroeid. Zij verwerkt tegenwoordig meer dan 300 miljoen digitale transacties voor ongeveer 235.000 zakelijke partners en klanten in zo‘n 90 landen.

Wat we doen

Ons personeelsbestand van deskundige autotechnici, ontwikkelaars, grafisch ontwerpers, vertalers en managementteams werken allemaal aan het produceren van de meest nauwkeurige, efficiënte en gemakkelijk te gebruiken technische automotive-informatie.

De waarde van onze technische gegevens ligt niet alleen in de essentiële aard van de informatie, maar ook in de presentatie, standaardisatie en betrouwbaarheid van de inhoud, waardoor voertuigtechnici hun werk efficiënter kunnen uitvoeren.

Onze mensen

Onze mensen zijn de hoeksteen van ons vermogen om de meest accurate en betrouwbare technische informatie aan onze klanten te leveren. Om deze reden investeren we aanzienlijk in het inhuren van uitzonderlijke mensen en bieden een omgeving waar medewerkers hun vaardigheden kunnen ontwikkelen en onze organisatorische waarden kunnen omarmen.

Solera is op zoek naar kandidaten die ernaar streven ongewoon te zijn en hun focus, efficiëntie en verantwoordelijkheid willen ontwikkelen in een omgeving met hoge verwachtingen. We investeren aanzienlijk in het inhuren van uitzonderlijke mensen en bieden een omgeving waar medewerkers hun vaardigheden kunnen ontwikkelen en onze organisatorische waarden kunnen omarmen.

Browse Opportunities

Onze geschiedenis