Skip to main content

Veelgestelde Vragen

We geven antwoorden op de meestgestelde vragen over Autodata-producten.

Hoe vind ik mijn vergeten wachtwoord terug?

U kunt uw wachtwoord eenvoudig opnieuw instellen via uw Autodata-inlogscherm. Klik op ‘Problemen met inloggen’, voer uw gebruikersnaam en geregistreerde e-mailadres in en we sturen u een link om deze opnieuw in te stellen.

Op welke apparaten is Autodata toegankelijk?

Autodata is een online tool beschikbaar voor Voertuigen en Motorfietsen. Het kan worden gebruikt op pc, Mac, mobiel en tablet om tegemoet te komen aan de verschillende eisen van moderne werkplaatsen. Deze functie is standaard beschikbaar en vereist geen downloads of installaties.

Heb ik een internetverbinding nodig om goed van de dienst te profiteren?

Ja, Autodata is volledig online, waardoor werkplaatsen een internetverbinding nodig hebben voor toegang tot het platform. Hiermee kunnen we live gegevens updaten en onmiddellijk nieuwe functies en diagnostische informatie inschakelen zonder op de nieuwste versies te hoeven wachten of ons zorgen te maken over nieuwe computerinstallaties of -configuraties.

Ik krijg steeds het volgende bericht: “Er is al een ander apparaat aangemeld”

Toegang tot Autodata is beperkt op basis van uw gebruikersniveau. Geregistreerde licentiegebruikers hebben wel op meerdere apparaten toegang tot Autodata, maar niet tegelijkertijd. Als u dit bericht tegenkomt, controleer dan of al uw geregistreerde gebruikersaccounts zijn geactiveerd of neem contact met ons op. Wij stellen u graag de beste optie voor die bij uw zakelijke behoeften past.

Hoe kan ik het aantal gebruikers van mijn huidige abonnement controleren?

Ons team van klantenservice kan uw huidige licentieniveaus bevestigen. U kunt van maandag tot en met vrijdag met het team contact opnemen via customersupport@autodata-group.com

Ik wil graag een andere gebruiker aan mijn Autodata-abonnement toevoegen

Ons team van Klantenservice kan de beste optie voorstellen die bij uw zakelijke behoeften past. Het team kan van maandag tot vrijdag per e-mail worden benaderd op customersupport@autodata-group.com.

Hoe log ik in op Autodata?

Abonnees van Autodata online hebben toegang tot het platform via de link in het bovenste menu of via https://workshop.autodata-group.com.

Hoeveel abonnementen en licenties heb ik nodig?

Elke werkplaats/locatie abonneert zich op één licentie, die gelijktijdig toegang biedt aan een, twee of vijf gebruikers. Dit abonnement heeft een doorlooptijd van 12 maanden.

Moet ik iets downloaden of installeren om Autodata op een tablet te gebruiken?

Nee. U kunt Autodata op elk apparaat gebruiken met uw gebruikelijke inlog- en wachtwoordgegevens, zonder iets te hoeven downloaden of installeren.

Wordt de productinformatie regelmatig bijgewerkt?

Ja. Gemiddeld vinden er drie keer per maand updates plaats, met ontwikkelingen bij productfuncties, kenmerken, inhoud en afbeeldingen.

Kan ik Autodata en Autodata voor motorfietsen tegelijkertijd gebruiken?

Ja, als u een abonnement voor beide heeft, kunt u er in de productinterface naadloos tussen schakelen. Als u nog een product aan uw abonnement wilt toevoegen kunt u contact opnemen met de klantenservice.