Skip to main content
12 toukokuun, 2017

Miksi tuhlaisit aikaasi ratkaistaksesi ongelman, joka on jo ratkaistu?

Autodatan vikakoodien uudistamisen toinen vaihe on valmis. Korjaamot voivat nyt löytää nopeasti yli 2 400 olemassa olevaa ratkaisua ajoneuvojen tuottamille yleisten vikojen vikakoodeille.

Autodatan tarjoamat (valmistajan suosittelemat) yleisten vikojen tekniset korjaukset säästävät korjaamojen aikaa ja auttavat teknikkoja välttämään turhaa stressiä kehittäessään ratkaisuja ajoneuvojen vikoihin, jotka on jo tunnistettu. 

DTC-moduulin (vikakoodimoduuli) uusi ulkoasu ja uudet navigointielementit paljastettiin ensimmäisessä vaiheessa vain muutama viikko sitten. Toinen vaihe, joka yhdistää Autodatan yleisten vikojen korjaukset DTC-moduuliin, on nyt saatavilla.  

Miten se toimii?

Kun ajoneuvo valitaan joko rekisterinumeron tai tyypin, mallin tai moottorin perusteella, kaikki kyseisestä ajoneuvosta saatavana olevat tekniset tiedot esitellään käyttäjälle erilaisissa teknisissä moduuleissa. Ennen DTC-järjestelmän uudistamisen toista vaihetta teknikoille tarjottiin yksinkertaisesti yleistä tietoa, esimerkiksi diagnostiikkapistokkeiden (DLC) sijainteihin, DLC-järjestelmän käyttöön, vikakoodien poistamiseen ja vikakoodin todennäköisiin syihin liittyen. Nyt vikakoodimoduuli – yksi Autodatan suosituimmista ominaisuuksista – nopeuttaa vianmääritystä antaen teknikoille mahdollisuuden tehdä kaikki edellä mainitut asiat ja tarjoten samalla ammattimaisia ja todistetusti toimivia ratkaisuja vikojen tunnistettuja, todennäköisiä syitä varten.

Sen lisäksi, että käytettävissä on 2 400 ratkaisua yleisiin vikoihin, Diagnostics & Repair -palvelun tilaavat teknikot voivat käyttää myös Autodatan upouutta vuorovaikutteista diagnostiikkaominaisuutta, joka esitellään DTC.n uudistamisen seuraavassa vaiheessa muutaman viikon kuluttua.

Kokeile Autodatan Diagnostic & Repair -sovellusta korjaamossasi jo tänään.

Share this article: