Skip to main content
1 elokuun, 2017

Autodatan uusi renkaat-moduuli on julkaistu

Autodata on julkaissut uuden moduulin, joka keskittyy yksinomaan renkaisiin. Se on jo neljäs vuoden 2017 aikana julkaistu Autodata-moduuli.

Autodatan uusi Renkaat-moduuli tarjoaa teknikoille kaikki tarvittavat tekniset tiedot renkaiden irrottamiseen ja vaihtamiseen nopeasti ja turvallisesti. Tiedot kattavat yli 99 prosenttia käytössä olevista ajoneuvoista. 

Autodatan tilaajat löytävät nyt kaikki tarvittavat renkaisiin liittyvät tekniset tiedot ja menettelytavat puolta nopeammin. Kun teknisten tietojen etsimiseen kuluu vähemmän aikaa, teknikot voivat keskittyä renkaiden vaihtamiseen.

Uudesta Renkaat-moduulista teknikot saavat helposti ja nopeasti tärkeät tekniset tiedot, kuten rengaspaineet, vääntömomentit, rengaspaineen valvontajärjestelmän tiedot, nostokohtien sijainnit ja nostamismenetelmät. Kaikki nämä tiedot löytyvät samasta helppokäyttöisestä teknisten tietojen moduulista. Paitsi että teknikot saavat tärkeät rengastiedot helposti, he voivat nyt nopeasti etsiä rengastietoja koon perusteella, muuntaa rengaspaineen mittayksikön (PSI ⇆ baari) ja siirtyä nopeasti ajoneuvotyypistä (esimerkiksi korin tyypistä) toiseen käyttämällä valikkoa.

Autoteollisuus kehittyy nopeasti, ja sama pätee rengasteknologiaan. Viimeisen vuosikymmenen aikana rengaspaineen valvontajärjestelmän kaltaisista rengasteknologioista on tullut pakollisia, ja itsepaikkautuvista renkaista on tullut suosittuja maantieajoneuvoissa. On odotettavissa, että suosituissa yleisissä ajoneuvoissa nähdään lähivuosina yhä enemmän modernia rengasteknologiaa, kun autojen yhteysominaisuudet kehittyvät. Autodata tekee tiivistä yhteistyötä OEM-valmistajien, kehittäjien ja teknikoiden kanssa varmistaakseen, että korjaamoilla on tarvittavat tiedot kaikkein vaativimpienkin ajoneuvojen vianmääritykseen, korjaamiseen, huoltoon ja kunnossapitoon.

Autodatan strategia- ja innovaatiojohtaja Max Lienard: ”Renkailla on merkittävä rooli liikenneturvallisuudessa, joten ne on tärkeää pitää kunnossa ja asentaa oikein. Uusi Renkaat-moduulimme tarjoaa tarvittavat tekniset tiedot renkaiden nopeaan huoltoon ja asentamiseen, ja lisäksi teknikot voivat luottaa siihen, että nämä tiedot ovat aina ajan tasalla ja paikkansapitäviä.”

Saat lisätietoja Autodatan muusta tarjonnasta ja voit kokeilla korjaamosovellusta osoitteessa staging.mw.autodata-group.com.

Joko olet Autodata-tilaaja? Kirjaudu sisään ja kokeile uutta Renkaat-moduulia.

Share this article: