IMPORTANT: Due to global Microsoft outages caused by CrowdStrike software issues, we are currently experiencing disruptions. We apologize for any inconvenience and appreciate your patience as we work to restore full functionality.
IMPORTANT: Due to global Microsoft outages caused by CrowdStrike software issues, we are currently experiencing disruptions. We apologize for any inconvenience and appreciate your patience as we work to restore full functionality.
Skip to main content

Efficiëntere werkplaats met geavanceerde autoreparatiesoftware

Autodata is ontwikkeld door auto-experts die de uitdagingen van autoreparatie en diagnose begrijpen.

Verminder fouten, lever opdrachten sneller uit en verhoog de winstgevendheid!

Probeer nu voor € 1

DIRECT TOEGANG KRIJGEN
  • Bedradingsschema’s
  • Geavanceerde diagnostiek
  • Serviceplanningen
  • Technische specificaties
  • Schatter van reparatietijd
  • Bekende oplossingen & TSB’s

en nog veel meer…

1 MAAND PROEF

Onbeperkte toegang voor maar € 1

Ga aan de slag met Autodata en laad je werkplaats vandaag nog op!

Autodata is ontwikkeld door auto-experts die de fijne kneepjes en uitdagingen van autoreparatie en diagnose begrijpen.

Onze automotive software biedt een intuïtieve gebruikersinterface die ontworpen is om eenvoudig te navigeren, zelfs onder de hoge druk van een drukke werkplaats.

Het gebruiksvriendelijke ontwerp minimaliseert de leercurve en geeft gebruikers snel toegang tot de informatie die ze nodig hebben, waardoor de efficiëntie van de workflow toeneemt.

Krijg toegang tot stapsgewijze reparatieprocedures, bedradingsschema’s van auto’s, DTC’s en nog veel meer om technici te helpen diagnostische fouten te verminderen, de productiviteit te verhogen en voorop te blijven in de branche.

600.000 technische reparatieprocedures

        

360.000 bedradingsschema’s voor auto’s

        

Dekt 99% van de voertuigen op de weg

Waarom Autodata kiezen?

Onze automotive software biedt een intuïtieve gebruikersinterface die ontworpen is om eenvoudig te navigeren, zelfs onder de hoge druk van een drukke werkplaats.

Ons gebruiksvriendelijke ontwerp minimaliseert de leercurve en zorgt ervoor dat gebruikers snel toegang hebben tot de informatie die ze nodig hebben, waardoor de efficiëntie van de workflow toeneemt.

Hoe Autodata autoreparatiesoftware helpt de efficiëntie en winstgevendheid te verhogen

Interactieve bedradingsschema’s voor auto’s

Meer dan 360.000 bedradingsschema’s voor auto’s in een gemakkelijk te lezen, gestandaardiseerd formaat, om je te helpen snel en nauwkeurig elektrische problemen op te lossen.

Kleurgecodeerd, met traceerbare draadpaden, doorzoekbare componenten en een handige zoom-, sleep- en verplaatsfunctie voor eenvoudig bekijken.

Onze bedradingsschema’s zijn afdrukbaar tot A3 met vlaggen en markeringen voor een nauwkeurige afstemming.

Geavanceerde autodiagnostiek

Giswerk in een autowerkplaats kan leiden tot verkeerde diagnoses, onnodige vervanging van onderdelen en hogere kosten. Nauwkeurige diagnose is de hoeksteen van efficiënte autoreparatie.

Autodata biedt meer dan 600.000 stapsgewijze, technische procedures, een uitgebreide database met Diagnostic Trouble Codes (DTC’s), de betekenis van elke code samen met gedetailleerde beschrijvingen van mogelijke oorzaken en oplossingen om systematisch de hoofdoorzaak van een probleem te achterhalen.

Auto reparatie tijdschatter

Maak een nauwkeurige schatting van de tijd die nodig is om specifieke service-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan voertuigen uit te voeren om de operationele efficiëntie te verbeteren en de klantenservice te versterken.

Front-of-house medewerkers kunnen snel de reparatiekosten berekenen en klanten voorzien van nauwkeurige offertes om de transparantie te vergroten en vertrouwen op te bouwen.

Nauwkeurige en betrouwbare voertuiggegevens

Autodata biedt een schat aan gedetailleerde, actuele voertuiggegevens, met alleen al in de afgelopen 12 maanden 40.000 updates.

We bieden technische specificaties, waaronder motorspecificaties, informatie over bandenmaat, bandenspanning en -druk, oliesoorten en andere vloeistofcapaciteiten en aanbevelingen, technische servicebulletins (TSB’s) en geverifieerde reparaties.

OEM-gecontroleerde serviceschema’s

Officiële, door de fabrikant geverifieerde onderhoudsschema’s om optimale prestaties, veiligheid en een lange levensduur van het voertuig van uw klant te garanderen.

We bieden OEM-gecontroleerde onderhoudsschema’s voor voertuigen van alle leeftijden, inclusief nieuwe voertuigen om te voorkomen dat klanten per ongeluk de garantie op hun voertuig ongeldig maken.

Nr. 1 online tool voor workshops